RESHUFFLE 
SPATIaL CONCEPTS & PRODUCT DESIGNvan_Renee_Schuffelers.html
 

laptop-rugzak Celeb voor Draagdesign


Hoe ziet de ideale tas voor de mobiele werker eruit? En hoe laten we die nieuwe lichtgewicht ‘spacer-weefsels’ nu eens mooi tot hun recht komen?


In een vroeg stadium dacht ik met het Nederlandse Draagdesign mee over een nieuwe serie opvouwbare laptoptassen. We experimenteerden met de mogelijkheden van een nieuw type textiel die we verwerkten in een aantal slimme concepten met een nieuwe ‘look en feel’.


De laptop rugzak Celeb speelt in op de behoefte aan een originele, stijlvolle én praktische tas voor de mobiele werker. Daarmee past hij naadloos in de trend van het nieuwe werken. Je springt er zo mee op de fiets en in no-time stal je je spullen uit om ze daarna ze daarna weer net zo gemakkelijk op te bergen, waar dan ook.


De tas is gemaakt van drie dimensionaal textiel in heldere contrasterende kleuren. Deze lichtgewicht “spacer-weefsels” zijn extra sterk en beschermen de laptop uitermate goed.In het eerste ontwikkelstadium heb ik bijgedragen aan het bepalen van het concept en uiterlijke verschijningsvorm. Het Nederlandse Draagdesign is een merk van Nathalie Hendriks.


Fotografie: Nathalie Hendriks

Wil je meer weten? Je kunt me bellen op 06 55758697, mailen op renee@reshuffle.nl, bezoeken op Raam 69, 2611 LS in Delft. Ik denk graag met je mee!