RESHUFFLE 
SPATIaL CONCEPTS & PRODUCT DESIGNvan_Renee_Schuffelers.html
 

een greep uit mijn portfolio...

modulair gevellichtsysteem voor Kaemingk Seasons Decorations

Verlichte rendieren, kerstmannen en een arrenslee: kan het ook anders? Kunnen we ook verlichting bedenken waarmee mensen op elegante wijze hun huis en tuin kunnen versieren?

Zo simpel kan het zijn: een slimme toepassing van bestaande techniek in een opvallend charmant ontwerp met talloos veel mogelijkheden.

Na gesprekken met diverse verkoopmanagers die de Europese markt goed kennen werd een boekwerk aan interessante ideeën gegenereerd die het beoogde WOW-effect hadden. Het koppelbare verlichtingssysteem ‘Adora’ werd als eerste gekozen om verder te ontwikkelen.

Het verlichtingssysteem beantwoordt aan een behoefte van mensen om hun omgeving elk jaar weer een beetje mooier te maken door iets nieuws toe te kunnen voegen. Met enkele basiselementen en rozetten wordt een woonhuis omgetoverd in elegante ‘chateau’ stijl. Allerlei patronen kunnen worden gemaakt door elementen te schakelen.

Het ontwerp was zeer eenvoudig te realiseren doordat het gebruik maakt van de bestaande lichtslang ofwel ‘ropelight’, gedragen door een eenvoudig frame en voorzien van connectoren waarmee meerdere elementen op één voeding kunnen worden aangesloten.

Nog het mooist zijn de twinkelende ogen van mensen als ze deze verlichting zien!

Wil je meer weten? Je kunt me bellen op 06 55758697, mailen op renee@reshuffle.nl, bezoeken op Raam 69, 2611 LS in Delft. Ik denk graag met je mee!