RESHUFFLE

SPATIaL CONCEPTS & PRODUCT DESIGN

 

‘Stapt u maar in...’


‘Stapt u maar in...’


Hoe maak je van een touringcar een charmante camper? En hoe zorg je voor een praktische indeling die ook ruimtelijk blijft?


Allereerst hebben we een inrichtingsplan gemaakt: wat komt waar? Daarbij wilden we de zee van ruimte ook ruimtelijk houden. Gebruik makend van user stories hebben we de verschillende gebruiksscenario’s in kaart gebracht. Dat, samen met de randvoorwaarden van het voertuig, leverde een plattegrond op.


Door ons goed te verdiepen in de vormtaal van de Mercedes o303 die de basis vormt van deze camper, hebben we een scherp moodboard kunnen maken dat de sfeer van toen neerzet.


Naast een uitgebreid tekenpakket hebben we in een vroeg stadium eenvoudige mock-ups gebouwd waardoor we het gebruik en de ruimtelijkheid goed konden testen en later definitief konden bouwen.


Het resultaat is een inrichting die haast authentiek lijkt, met alle gemakken van deze tijd.Wil je meer weten? Je kunt me bellen op 06 55758697, mailen op renee@reshuffle.nl, bezoeken op Raam 69, 2611 LS in Delft. Ik denk graag met je mee!